Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Lenovo Legion Y720 Y720-15IKB billentyűzet, multifunkciós háttérvilágítással

18 900 Ft (14 882 Ft+ÁFA)
Magyar gyári új Lenovo Legion Y720 Y720-15IKB billentyűzet, multifunkciós háttérvilágítással
Termékleírás: Lenovo Legion Y720 Y720-15IKB billentyűzet, multifunkciós háttérvilágítással
Keyboard layout:  Hungarian(HUN) QWERTZ 
Állapota:  Gyári új / NEW
Szín:   Fekete / Black
Laptop alkatrészek: magyar billentyűzet
Fedezze fel a lenyűgöző Lenovo Legion Y720 Y720-15IKB gyári új laptop billentyűzetet, melyet kifejezetten terveztünk a legmagasabb játékélmény biztosítására. Ez a prémium minőségű billentyűzet nem csupán egy egyszerű alkatrész, hanem az optimális gaming élmény katalizátora.

A Y720-15IKB laptop billentyűzet háttérvilágítással rendelkezik, amely nem csak esztétikai szempontból nyújt fejlett megjelenést, hanem kiváló láthatóságot biztosít még gyenge fényviszonyok mellett is. A gyári új Lenovo billentyűzetek precízen illeszkednek a Legion Y720 modellekhez, így biztos lehet abban, hogy a csere könnyű és zökkenőmentes lesz.
A háttérvilágításos gaming billentyűzet kiemelkedően érzékeny és gyors reakcióval rendelkezik, így Ön mindig az események középpontjában lehet a játékban. Az egyedi gamer laptop billentyűzet kialakítás kényelmes használatot és pontos irányítást biztosít, miközben a dinamikus háttérvilágítás atmoszférát teremt a játékhoz.


Ne csak játsszon, hanem merüljön el a játékban a Lenovo Legion Y720 Y720-15IKB gyári új laptop billentyűzetével, és tapasztalja meg a valódi gamer élményt minden egyes leütéssel. A Lenovo hagyományos megbízhatósága és innovatív technológiái egyesülnek ebben a kiváló billentyűzetben, hogy Ön minden pillanatban készen álljon az akcióra.

  • Kompatibilis Modellek:

    Lenovo Legion Y720-15IKB

  • Raktárkészlet
     RAKTÁRON 
    Cikkszám
    LEY720MBL