Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

MONITOR TÁPEGYSÉG

Főkategória >LAPTOP TÁPEGYSÉG >MONITOR TÁPEGYSÉG

A monitor tápegység egy olyan eszköz, amely felelős a monitor kijelzőjének energiaellátásáért. A modern monitorok általában külső tápegységgel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a monitor kijelzője és a hozzá kapcsolódó elektronika különálló egységek. Ennek az elrendezésnek előnye, hogy csökkenti a monitor súlyát és méretét, valamint könnyebben cserélhetővé teszi a tápegységet esetleges meghibásodás esetén.

A monitor tápegység általában szolgáltatja a szükséges feszültséget és áramot a monitor működéséhez. Az elterjedt tápegység típusok közé tartozik az AC/DC adapter, amely a hálózati áramot alakítja át a monitor számára megfelelő feszültséggé és árammá. Ezenkívül a tápegység felelős lehet további funkciókért is, például a monitor be- és kikapcsolásáért, valamint az energiatakarékos üzemmódok kezeléséért.

A monitor tápegységek kialakítása és teljesítménye függ a monitor típusától és méretétől. A korszerű monitorokban az energiatakarékosság és a környezetvédelem szempontjai is fontosak, így a tápegységek tervezése során ezekre is odafigyelnek a gyártók. A monitor tápegységek korszerű technológiákat alkalmaznak a hatékony energiafelhasználás és a megbízható működés érdekében.

Összességében a monitor tápegység kulcsfontosságú eleme a monitorok működésének, amely felelős az energiaellátás biztosításáért, optimalizálja a teljesítményt és hozzájárul a monitorok kényelmes használatához.


Sorrend:

  Samsung AC adapter 14V/1,78A/25W, 6.5*4.4mm csatlakozóval monitor táp
15 500 Ft (12 205 Ft+ÁFA)
Raktárkészlet:   RAKTÁRON 

Sorrend: